ifjú sportolók

2018.12.13. 08:55

Elismerték a kiemelkedő sportteljesítményt

A sikereikhez az edző a szaktudást, a szülő a biztatást, a város pedig a hátteret adja.

Munkatársunktól

Fotó: Máté Réka

Az idei évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolóknak és felkészítőiknek adott át jutalmat Filóné Ferencz Ibolya tegnap a Városházán. Bonyhád polgármestere köszöntőjében úgy fogalmazott, a sikerekhez a sportolók tehetséggel, az edzők szaktudással, a szülők biztatással, a város pedig a háttér megteremtésével járul hozzá. Idén 24 millió forintot biztosított számukra.

A 2018-as év sportolója:

Balogh Péter, aki egyéni eredményei mellett az AC Bonyhád sportolójaként csapattársaival (Márton Ferenc, Szabó Máté, Fazekas Mátyás, Matos Dániel, Horváth Antal) országos bajnoki címeket szerzett. Szintén az AC Bonyhád színeiben vehetett át jutalmat Böndör Dániel, Böndör Márton, Kling Réka, Scheidler Dávid, Scheidler Réka, Varga Lőrinc. A Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumból elismerték Kovács Dávid, Szösz Letícia, Szösz Teodóra Csenge és a kézilabda csapat teljesítményét. A díjazottak között volt továbbá Dékány Ferenc (Extrém Body Fitnes SE), Genzler Tamás (PSEG), Gergely Fruzsina (Perczel DSE), Hangya Adrienn (Anonym SE), Szabó Anna Lili (Art-Kontakt), a Bonyhád BFC strandlabdarúgó csapat, a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club felnőtt csapata, a Bonyhád-Börzsöny SE felnőtt csapata, a Majosi SE felnőtt csapata, a Botond DSE mezei futócsapat II. korcsoportja, a Perczel Mór iskola strandröplabda csapata, a KSE Bonyhád U13-as röplabda csapata és a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club U16-os strandlabdarúgó csapata. Sportolói pályafutása során elért kiemelkedő eredményeiért a bizottság külön elismerésében részesült Balogh Vivien (Pécsi Sport Nonprofit Zrt.), Bányai Béla (Petőfi gimnázium), Vajdáné Marsai Zsuzsa (Extrém Body Fitnes SE).

A felkészítők

Az Oláh Annamária, Kersák Tamás és Csábrák János alkotta bíráló bizottság nem feledkezett meg a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó díjazottak felkészítőiről sem: Szarvas Szilvia Mónika, Toderoné Reidl Rita, Schwarcz Katalin, Varga Gyöngyvér, Scheidler Géza, Gulyás Péter, Völgyi István, Kéri János, Szász Dávid, Bölcsföldi Zoltán, Hosnyánszky Zsolt, Köllő Roland, Tihanyvári László, Máté Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában