elismerés

2019.02.17. 13:00

Czakó Jánost kitüntették a Nemzeti horgászsport gálán

Steinbach Zsolt

Forrás: mohosz.hu

Tolnai díjazottja is volt a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) által rendezett Nemzeti horgászsport gálának – olvasható a mohosz.hu honlapon. A FEHOVA kiállítással egy időben rendezett eseményen az elmúlt év legkiemelkedőbb sportteljesítményeinek elismerése mellett megköszönik a horgászsport támogatóinak segítségét is.

A MOHOSZ életműdíját a tolnai Czakó János vehette át dr. Nagy István agrárminisztertől, dr. Szűcs Lajostól, a MOHOSZ elnökétől és Kozári Miklóstól, az Országos Versenyhorgász Bizottság elnökétől. Czakó János mintegy negyedszázados sporthorgász múlttal bír, számos, nemzetközileg is kiemelkedő eredményt ért el pályafutása során.

Mint azt nemrégiben megírtuk, tavaly kategóriájában megnyerte az országos bajnokságot, a horvátországi világbajnokságon pedig csapatban arany-, egyéniben bronzérmet szerzett a 65 év felettiek korcsoportjában. Eddig összesen öt világbajnoki érme van, otthonában mintegy háromszáz, horgászversenyeken szerzett serleget őriz.

Borítóképünkön: Dr. Nagy István, Czakó János és dr. Szűcs Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában