ünnepség

2019.03.21. 17:30

Köszöntötték jubiláló dolgozóikat a Víz Világnapja alkalmából

Diákoknak tartottak előadást a Mezőföldvíz munkatársai az Energiaházban.

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A Víz Világnapjához kapcsolódóan csütörtökön ünnepséget rendezett a Mezőföldvíz Kft. a paksi Energiaházban. A Balogh Antal Katolikus Iskola és a Vak Bottyán Gimnázium egy-egy osztálya rendhagyó, összevont fizika, kémia, biológia órán vehetett részt. A diákokat Csapó Sándor ügyvezető köszöntötte, majd Kovács Zoltán és Kurnász Hedvig Dalma, a kft. mikrobiológiai laborjának munkatársai tartottak előadást. Ezt követően a csapvízről láthattak egy filmet a fiatalok, akik aztán kvíz feladattal is próbára tehették magukat.

Hanol Éva Hajnalka, a cég szervezési munkatársa kiemelte: arra szerették volna ráirányítani a diákok figyelmét, hogy az ásványvíz helyett részesítsék inkább előnyben a csapvizet, ami a környezetvédelem szempontjából is előnyösebb.

A középiskolások távozása után köszöntötték a cég jubiláló munkavállalóit. A paksi főmérnökségről tízen, a dunaföldváriról és a bonyhádiról hatan-hatan vehettek át jutalmat, köztük Tiszbergerné Kovács Viola harmincöt és Scherczer Mihály negyven éves munkaviszony után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában