retro majális

2019.04.23. 16:20

Egész napos színes programsort szerveznek gyerekeknek és felnőtteknek

Ihárosi Ibolya

Fotó: Mártonfai Dénes

Sajtótájékoztatón ismertette az úgynevezett városi retro majális programkínálatát ma délelőtt Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója. Reggel kilenctől este tízig változatos programok várják az érdeklődőket minden korosztályból.

A Prométheusz parkban felállított színpadon először a küzdősportokkal foglalkozó csoportok tartanak bemutatót. Tizenegykor kezdődik a kicsiknek szánt műsor: Az Aranyszamár Bábszínház a Pom Pom meséi című darabot mutatja be. Tizenkettő után folytatódik a helyi csoportok műsora, fellép a Fashion Dance Tánccsoport, a Fitt Fittness Sportegyesület, az MMS Szekszárdi Mozgásművészeti Stúdió és az Iberican Táncegyesület.

Fél kettődkor kezdődik a Tücsök Zenés Színpad műsora, majd három órakor a Kaláka együttes gyermekkoncertje. Fél ötkor lép színpadra Badár Sándor, a Dumaszínház társulatának tagja, Karinthy-díjas humorista, színész, a stand-up comedy méltán népszerű művelője. Fél hatkor kezd az UFO Update néven újjászervezett együttes, napjaink retro bulijainak kedvelt fellépője, újrahangszerelt slágereikkel. Este héttől a Roy és Ádám Trió muzsikál, Csányi Zoli dobossal kiegészülve. Fél kilenctől szól a disco.

Délelőtt a rendezvényteremben várják a családokat interaktív programokkal, fellépnek a bartinás gyerekek, lesz gyermek táncház, Ringató könyvek kedvezményes vására, kézműves foglalkozás. A parkban kézműves kirakodó-vásár, étel-ital, és civil szervezetek, intézmények sátrai várják bemutatóikkal a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában