Mozdulj ovi!

2019.05.15. 18:10

A tűz határozta meg a vetélkedőt

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

Ismét megrendezte hagyományos májusi programját, a „Mozdulj ovi!” elnevezésű vetélkedőt a Szekszárdi 1. Számú Óvoda Kindergarten. A rossz idő okán azonban ezúttal nem a Prométheusz park, hanem a Wosinsky épület tornaterme adott otthont az eseménynek, amelyet kilencedik alkalommal szerveztek meg. A játékos sportnap az óvodai programhoz igazodva, minden évben a négy őselem egyike köré épül. Idén ez a tűz témája volt, így e köré csoportosították a feladatokat.

A vetélkedőn hat állomás várt a gyerekekre. Ezek között volt tűzgyújtó staféta, tűzrakó, parázsjárás, menekülés a tűz elől, tűzoltó és tűzugrás fantázianevű játék is. A gyerekek nagy lelkesedéssel vetették bele magukat ezekbe, örömmel kúsztak, másztak, futkároztak és bizonyították ügyességüket, így még a rossz idő sem tudta elrontani a kedvüket. Az eseményen az intézmény valamennyi csoportja részt vett.

A programot a Boda Irén által vezetett Fejlesztő és tehetséggondozó munkaközösség tagjai szervezték az óvoda többi dolgozójának segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában