falunapok

2019.07.18. 19:10

A Nagydorog Bora címeket is átadták

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Falunapokat rendeztek nemrégiben Nagydorogon. A program első napján kispályás labdarúgótornával indítottak, amelyen kilenc csapat vett részt. Az elsőséget végül a nagydorogi Tom Market csapata szerezte meg – mondta el Hahn Róbert szervező. A folytatásban a Medinai tamburazenekar, Leblanc Győző és Tóth Éva, valamint a Szimpla Kárpáci lépett fel. A napot bál zárta a Karaván zenekarral.

Másnap a civil szervezetek főzőversenyét tartották nyolc csapat részvételével. A zsűri a Nagydorogi Kézimunka Egyesület főztjét találta a legjobbnak, a tagok egy komplett menüsort állítottak össze erre az alkalomra. A paksi tűzoltók jóvoltából a gyerekeket habparti szórakoztatta, és bár később az időjárás egy kissé felülírta a terveket, így sem maradt el a Pódium Táncstúdió műsora, Zalatnay Sarolta és a Mobilmánia koncertje valamint a tűzijáték sem.

A Nagydorog Bora címeket is a falunapon adták át. A fehérborok között Lajter Benjamin 2018-as vegyese, a vörösök között Sarok Róbert 2018-as merlot-ja nyerte el a díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában