közüzemi számlák

2019.08.14. 13:00

Már interneten is befizethető a vízdíj

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Mostantól a szekszárdi székhelyű E.R.Ö.V., Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. víz- és csatornadíjait is lehet rendezni a Díjneten. A térség meghatározó víz- és szennyvízszolgáltatója negyvennyolc Tolna és egy Fejér megyei településen működik – köztük a megyeszékhelyen, Szekszárdon –, negyvenötezer háztartást lát el. Az önkormányzati tulajdonú cég augusztustól csatlakozott a szolgáltatóktól független e-számlakezelő és fizetési rendszerhez – számol be közleményében a dijnet.hu.

Tolnában eddig csak a megye egy kis részén szolgáltató Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., valamint országos hatókörű szolgáltatók – a UPC, a Magyar Telekom, az E.ON, az NKM Energia, az Invitel, az Allianz és a MetLife – számláit lehetett rendezni a Díjnet segítségével online számlabefizetéssel. Tavaly mintegy ötvenezer számlát küldtek meg a szolgáltatók a Díjneten Tolna megyei ügyfeleik számára, és ezzel mintegy egy tonna papírt spórolt meg a megye lakossága.

A Díjnetet használók a számlákat elektronikusan kapják, amelyek beérkezéséről e-mailben figyelmeztet a rendszer. A számlák kiegyenlítésére számos lehetőség van: a rendszeren belül bankkártyás fizetéssel, internetbanki átutalással, iCsekk mobilalkalmazással, illetve csoportos beszedési megbízással és egyedi átutalással is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában