átvették a megbízólevelet

2019.10.24. 15:30

Három fejlesztés nem tűr halasztást Dombóváron

Október 23-án ünnepélyes keretek között tette le esküjét és vette át megbízólevelét Pintér Szilárd polgármester és a megválasztott új testület Dombóváron.

Varga Szilvia

Fotó: Makovics Kornél

A tizenegy tagú testületből nyolc kormánypárti, akik a körzetekből győztesekként, míg a kompenzációs listáról a korábbi testület három tagja jutott be: Bogdán László, Futó Péter, Gyarmatiné Kiss Éva Andrea, Horváth József Lászlóné, Kiss Balázs, dr. Németh Tímea, Tobak Gábor László és Tóth Zoltán Géza (Fidesz-KDNP), valamint Kiss Béla, Tigelmann Péter és Szabó Loránd (Természetesen Dombóvár).

Pintér Szilárdot többször vastapssal ünnepelte a dombóvári közönség. A polgármester arról beszélt, hogy szívügyének tekinti Dombóvárt és a térséget. Annak érdekében, hogy új alapokra helyezhessék a város működését, megítélését, fontosnak tartja a térség, a megye és a régión belüli közös gondolkodást, az előremutató kommunikációt és a vezetők közötti hatékony együttműködést. Hozzátette, pontos cselekvési tervet ma még ne várjanak el tőle, azt a képviselő-testülettel közösen összeállított gazdasági programban fogja később a nyilvánosság elé tárni. Azt a három fejlesztést, amiről eddig is már többször beszélt, egész biztos, hogy belátható határidőn belül meg tudják valósítani, mert ezek nem tűrnek halasztást: az új uszoda és az új mentőállomás megépítését, valamint a szakorvosi rendelő felújítását és környezetének rendbetételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában