beruházás

2019.11.21. 13:00

A csarnok építésével fejlődik Hőgyész

Brunner Mónika

??

Forrás: Beküldött kép

Az új sportcsarnok építése, megvalósítása az önkormányzat legfontosabb feladatai közé tartozik, tájékoztatta lapunkat Máté Szabolcs polgármester, aki Botta Györgyöt váltotta Hőgyész élén a választások után.

Mint ismert, az előző ciklus polgármestere és a helyi sport­egyesület elnöke annak idején az ötletadói és kiharcolói voltak a sportlétesítmény létrehozásának.

Fotó: Beküldött kép

Ahogy arról az önkormányzat tájékoztatott, a sportcsarnok építési területén megtörtént a tereprendezés, az erről készült földmérői mérési vázlatot a sportlétesítmény tervezői megkapták, innentől a Nemzeti Sportközpontok Fejlesztési Igazgatósága folytatja a Kézilabda Munkacsarnok-fejlesztési Program további fázisait.

Az önkormányzati testület fontos feladatai közé tartozik még a már meglévő pályázatok folytatása, kivitelezése, az óvoda udvarának felújítása, annak gyerekjátékokkal való ellátása, valamint a hivatal és a művelődési ház energetikai korszerűsítésének befejezése, továbbá minden olyan pályázat benyújtása, mely a falu és a lakosok érdekeit szolgálják.

Az új polgármester elmondta azt is, hogy benyújtottak egy több mint 200 millió forintos pályázatot, mellyel az Ady Endre utca régóta esedékes csapadékvíz-elvezetését szeretnék megoldani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában