nyílt napok

2019.11.04. 18:30

Kérdezzék a tűzoltókat a társasházakról

TN

Budapest, 2017. szeptember 23. A katasztrófavédelem nyolcadik alkalommal megrendezett országos lépcsõfutó bajnokságán versenyez egy tûzoltó a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületének lépcsõházában 2017. szeptember 23-án. A rajthoz álló tûzoltóknak teljes felszerelésben kellett teljesíteni a huszonkét emeletes versenytávot. MTI Fotó: Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A katasztrófavédelmi főigazgatóság tájékoztatása szerint november 4. és 7. között nyílt napot tartanak az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén. Minden társasházban élő, éppen oda költöző lakástulajdonos, bérlő, vagy közös képviselő, lakásszövetkezeti tag számára lehetőséget biztosítanak, hogy személyesen tehessék fel a biztonsággal és a szabályozással kapcsolatos kérdéseiket 10 és 16 óra között. A katasztrófavédelmi kirendeltségek címe elérhető a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság weboldalán.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában