Meglepetésparti a főorvosnak

2019.12.20. 19:10

A szülészet-nőgyógyászati osztály vezetőjét búcsúztatták

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

Dr. Répásy Istvánt, a Tolna Megyei Balassa János Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának vezető főorvosát nyugdíjba vonulása alkalmából búcsúztatták kollégái, barátai ma este az Ízlelő étteremben. Még a meglepetésparti előtt nyilatkozta a főorvos lapunknak, hogy a részletekről semmit nem tud, csak a helyszínt és az időpontot árulták el neki. A rendezvény meglepetéseit az utolsó pillanatig titokban tartották előtte, ő pedig nagyon örült, hogy a kollégák gondoltak rá.

Dr. Répásy István negyvennyolc éve végezte el az orvosi egyetemet Pécsett. Az ottani megyei kórházban töltötte a legtöbb időt, Szekszárdon tizenhárom éve dolgozott. Hivatalosan az év végén búcsúzik végleg a megyei kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályától. A magánpraxisát sem folytatja, a továbbiakban a hobbijaival szeretne foglalkozni.

– Boldog ember vagyok, mert azt csináltam, amit szerettem. Egy szép pálya van mögöttem, és a mai napig nagyfokú alázat és szeretet van bennem a szakmám iránt – mondta dr. Répásy István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában