jótékonysági akció

2019.12.20. 18:10

Összefognak Pakson, Beninek gyűjtenek

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Sokan összefogtak Beniért az elmúlt hetekben Pakson és környékén, most pedig újabb jótékonysági akcióval segítik a kisfiú családját. Advent utolsó hétvégéjén a Paksi Atomerőmű és az önkormányzat közös adománygyűjtést szervez, így az ünnepi programok ideje alatt a hivatal aulájában kihelyezett üvegdobozba várják a pénzfelajánlásokat. A 11991119-94964198-00000000-s számlaszámon (tulajdonos: Rózsa Beáta, közlemény: Beni) is fogadják a támogatásokat.

A kisfiú édesanyja, Rózsa Bea húsz éve végez karitatív munkát, sok rászorulónak segített már. Három gyermeket nevelnek, Beni négy hónapos korában szenvedett szemmozgató- és arcizom bénulást, amelyhez neurológiai betegség is társul. Már átesett egy műtéten, az azonban nem járt sikerrel. A párizsi Necker Gyermekkórházban tudnák számára biztosítani a szükséges beavatkozásokat és a kezeléseket. Ennek az előzetes költségvetése 20 millió forint. A gyűjtés célja, hogy mielőbb összejöjjön ez az összeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában