Mozaikkereső

2020.01.31. 09:30

Kisorsolták a nyereményeket

Szerdán és csütörtökön Veszprémben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk díjait.

Tolnai Népújság

20200130 Veszprém Mozaikkereső játékunk főnyereményeinek sorsolása Szmulai Éva diáklány Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: MW

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a Tolnai Népújság előfizetői is részt vehettek. A játék annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, összesen 103.725 darab, ebből a Tolnai Népújság előfizetői 2368 szelvényt küldtek be.

A sorsolás közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott Fotó: MW

Szerdán a következő ajándékokat sorsolták ki: az Edenred kártyát 1.000.000 forint értékben Kocsi Klára Ilona (Németkér), a laptopot Buják Imre (Tengelic), a robotporszívót Simon Péter (Szekszárd), a wellnessutalványt Cseh László (Tolna) és a konyhai robotgépet Sebestyén András (Závod) nyerte meg.

A szerencséseket telefonon értesítjük, és a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a szerkesztőségünkben.

Tegnap a fődíjak is gazdára találtak

A három Toyota Yaris személygépkocsi szerencsés nyertesei: Marai Józsefné (Zalaegerszeg), Tarjányiné Balázs Ildikó (Agárd) és Magasházi Istvánné (Balatonfűzfő).

Köszönjük előfizetőinknek, hogy velünk játszottak, a nyerteseknek pedig gratulálunk! Olvassák továbbra is napilapjainkat, hiszen hűségüket az év folyamán megannyi nyereményjátékkal jutalmazzuk.

Borítókép: Szmulai Éva diák húzta ki a szerencsés játékosok nevét rejtő borítékokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában