jótékonyság

2020.02.12. 19:10

Kutyaszívek megmentése a gyűjtés célja

Szeri Árpád

Forrás: Shutterstock

A közelgő Valentin-nap alkalmából a szekszárdi kutyamenhely gyűjtést hirdet a telepen gondozott szívférges kutyák megmentése érdekében. Fiáth Szilvia menhely vezető lapunknak elmondta: tavaly 1,6 millió forintot kellett költeniük az állatok szűrésére, a beteg ebek folyamatos kezelésére, az egészségeseknél pedig a megelőzésre. Az említett összeg biztosításához a múlt évben a hűséges négylábúak védőangyala, néhai Walter Viktória járult hozzá adományával, közel 800 ezer forinttal.

– Idén is elő kell teremtenünk a gyógyításhoz szükséges pénzt – folytatta Fiáth Szilvia. – Már közel hatvan kutya érintett a betegség miatt. Több esetben a második gyógyszeres kezelést kell megkezdenünk, mert az első, egy hónapos terápia nem bizonyult elegendőnek. Ha a Valentin napra szánt virág vagy édesség árát az állatbarátok átutalják alapítványunk számlaszámára, érző kutyaszíveket menthetnek meg! A számlaszám megtekinthető a szekszárdi kutyamenhely közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában