bizottsági ülés

2020.03.07. 15:10

Akkor döntenek, ha látják az árakat

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

A héten ülést tartott a szekszárdi közgyűlés Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága (GVB). Mint arról a Szekszárd.hu beszámol, az Egyedi támogatási kérelem elektromos gépjármű beszerzéséhez elnevezésű projekt kapcsán az ülésen elhangzott, a pályázati kiírás csak elektromos autó beszerzésére szól.

Arról született határozati javaslat, hogy a bizottság megvárja a beérkező árajánlatokat személy és – nem lassú járműnek minősülő – kisbusz vonatkozásában, ezt követően dönt a beszerzésről.

A Szekszárdi Sportközpont Nkft. selejtezési kérelmével megvárják az átadás-átvételt. A polgármesteri hivatal tulajdonában lévő egyes eszközök értékesítéssel történő selejtezése napirend vonatkozásában a bizottság felkéri a hivatalt, a következő GVB-ülésre vizsgálja meg, van-e mód arra, hogy a laptopokat iskoláknak, alapítványoknak ajánlják fel.

Döntés született arról is, hogy a mérnöki kamarákkal együttműködést köt a város. Az ügyvéddel elkészített szerződést a polgármesternek és a jegyzőnek kell aláírnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában