Ismét látogatható a paksi könyvtár

Hanol Erzsébet

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Popartic

Újranyitott kedden a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár, a helyben használatra és az olvasótermi szolgáltatásokra azonban továbbra sincs mód. További korlátozás, hogy számítógép-használatra és a WiFi-hálózat igénybevételére csak a kölcsönzéshez szükséges időtartamra van lehetőség. A visszahozott dokumentumok a visszavételt követő harmadik naptól kerülnek vissza a forgalomba.

A járványhelyzet miatt arra kérik a könyvtárhasználókat, hogy az elérhető dokumentumokról és irodatechnikai szolgáltatásokról telefonon vagy e-mailben előzetesen tájékozódjanak, a könyvtárközi kölcsönzési igényeiket elektronikus úton jelezzék, a foglalási és előjegyzési lehetőségeket az online katalógus felületén használják, ezzel is elősegítve a torlódás elkerülését. Az arc eltakarása és az emberek közötti másfél méteres távolság betartása kötelező a könyvtárban.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, múlt héten azért kellett bezárni az intézményt, mert az egyik dolgozó kontaktba került egy koronavírusfertőzés-gyanús emberrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában