környezetvédelem

2020.10.17. 15:15

Gondot okoz a szemetelés a frissen átadott pihenőnél

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Vígh László, Tolnanémedi polgármestere kérte a község lakóit, a településre látogatókat, hogy fokozottan ügyeljenek a környezet tisztaságára, a község önkormányzatának hivatalos zárt Facebook-csoportjában. Ugyanis arról értesült, hogy a Nebojszán kialakított bemutatótér körül eldobálják a szemetet.

Mint ismert, a település legmagasabb pontján létesített pihenőhelyet még csak szeptemberben adták át a lakosságnak, az odalátogatóknak. Lapunk arról is beszámolt, hogy a kialakítására az önkormányzat bruttó egymillió forintnyi összeget nyert pályázaton.

A polgármester a későbbi állapotokról azt írta, hogy a látvány nem csak csúnya, de környezetet szennyező is. A probléma nagyságára utal, hogy azt is bejelentette, a kihelyezett szeméttárolónál személyesen figyel majd arra, hogy azt időközönként ürítsék. Felhívta a figyelmet arra, hogy a környezetre vigyázni szükséges, óvjuk értékeinket, figyelmeztessük, aki nem ezt teszi.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában