Fizetési felszólítás

2020.11.17. 16:20

A lakosság segítségét kéri a szekszárdi önkormányzat

TEOL

cof

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint több jelzés is érkezett már az önkormányzathoz, hogy a korábbi távhőszolgáltató Alfa-Nova Kft. által megbízott követeléskezelő cég, a Global Faktor Zrt. fizetési felszólítást küldött a 2015 augusztusát megelőzően szolgáltató vállalkozás nyilvántartása szerint elmaradt fizetési kötelezettség és annak kamatai, valamint a kezelési költség kiegyenlítésére.

A fizetési felszólítások jogszerűségével kapcsolatos jogi álláspont kialakításához a megyeszékhely önkormányzata arra kéri a távhőszolgáltatást igénybe vevők közül mindazokat, akik ilyen levelet kaptak, hogy a fizetési felszólítások mindkét oldalának másolatát küldjék el a Szekszárdi Távhőszolgáltató Kft. részére e-mailben ([email protected]), vagy juttassák el a társaság Szekszárd, Sárvíz u. 4. alatti telephelyére.

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata korábban arra kérte az ilyen tartalmú levelet kapott szekszárdi ingatlantulajdonosokat, hogy hivatalos tájékoztatásig a felszólításnak senki ne tegyen eleget. A mostani közleményben arról is tájékoztatnak, hogy a Szekszárdi Távhőszolgáltató Kft. által kibocsátott számlák jogszerűségét a jelen eljárás semmilyen formában nem befolyásolja, azok szabályszerű teljesítéséről határidőig gondoskodni kell.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában