Módosított ügyfélfogadás

2020.11.21. 09:30

Járványhelyzet: a falugazdászhoz is be kell jelentkezni

Tolnai Népújság

20200420 Békéscsaba A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdász irodában időpontra fogadják az ügyfeleket Békéscsabán védőfelszerelésben. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Forrás: MW

Fotó: Imre György

A Nemzeti Agrár­gazdasági Kamara vezetése – a koronavírus-járvány miatti kormányzati intézkedések nyomán, tagjainak és a munkavállalóinak védelme érdekében – felülvizsgálta a kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét, és november 16-tól módosított ügyfélfogadási rendet vezet be.

A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni. A módosított ügyfélfogadási rend a kormányrendelettel összhangban egy hónapig érvényes, amennyiben ez idő alatt újabb intézkedésekre kerül sor, a kamara ismét ­fel­ülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

A kamara ezúton is felhívja tagjai figyelmét, hogy mindenki egészsége megőrzésének érdekében elsősorban telefonon vagy e-mailben keressék a falugazdászokat, az ügyfélfogadást végző munkatársakat, illetve kizárólag indokolt esetben kezdeményezzenek személyes találkozást. Személyes találkozás esetén a zárt térben kötelező a maszk viselése.

Borítóképünk: előzetes időpont-egyeztetést követően, a járványügyi protokoll betartása mellett kereshetők fel a falugazdászok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában