A nyertesek

2021.01.29. 18:10

Kisorsolták a Mozaikkereső játék győzteseit

MW

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: MW

Fotó: Penovác Károly

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Veszprémi Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország és Kisalföld.

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid, melyeket pénteken sorsolnak ki.

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021. januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve beküldték azt a megadott címre.

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk 19 megyei napilaponkénti sorsolása a veszprémi szerkesztőségben zajlott. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan 97.549 darab játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz.

A Tolnai Népújsághoz beérkezett összesen 2233 darab játékszelvényből öt nyertest sorsoltak ki. A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott.

Tolna megyéből az alábbi előfizetőink voltak szerencsések: az egymillió forint értékű Edenred bevásárlókártyát Wáger Péterné (Aparhant), a LED tv-t Török Ferencné (Dalmand), a laptopot Kónya Károly (Kajdacs), az álló porszívót Grósz Ferenc (Szekszárd), a tabletet pedig Károly László (Decs) előfizetőnk nyerte. Gratulálunk a nyerteseknek, akiket telefonon is értesítünk az örömhírről!

Borítóképünk: A Tolnai Népújság nyerteseit sorsolják

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában