megállapodás

2021.01.25. 15:30

Teqballasztal segíti a testvéri kapcsolatokat

Kalmár Klaudia

Forrás: MW

Újszerű módon ápolnák a testvérvárosi kapcsolatokat Paks, Tamási és Gerjen vezetői. Az együttműködési megállapodást Budapesten írták alá – Szántó Zoltán paksi alpolgármester, Porga Ferenc Tamási és Romhányi Károly Gerjen polgármestere, valamint Borsányi Gábor a teqballcég képviseletében –, mely szerint magyar fejlesztésű sportinnovációval kívánják ápolni külföldi testvértelepüléseikkel a kapcsolataikat – adta hírül a Paksi Polgármesteri Hivatal.

A három aláíró település mindegyike orosz testvérvárosának ajánlja fel a sportasztalt. Paks Város Önkormányzata Novovoronyezsnek ajándékozza az eszközt, az átadást a pandémiás helyzet végén tartják meg. Száz százalékban magyar innováció a multifunkcionális teqballasztal, amelyben különböző sport­ágakban nemtől, kortól és tudásszinttől függetlenül, kicsik és nagyok, épek és mozgáskorlátozottak egyaránt örömüket lelik. Az együttműködésnek köszönhetően a jövőben a külföldi testvérvárosok is megismerkedhetnek az asztal nyújtotta különböző sportolási lehetőségekkel.

Címkék#teqball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában