Vizin Balázs is regisztrált az oltásra

Brunner Mónika

Fotó: Beküldött fotó

A koronavírus elleni oltás beadatása megfontolandó. – Szüleink, nagyszüleink meglátogatása, nagyobb családi rendezvényeken, esküvőkön, közösségi programokon, falunapokon, koncerteken, fesztiválokon való részvétel – bő egy évvel ezelőtt fel sem merült bennünk, hogy megtehetjük-e mindezt. Azóta pedig pontosan tudjuk, hogy milyen nyomasztó érzést jelent a korábbi, megszokott életünk hiánya – vélekedett Vizin Balázs, kommunikációs és marketing szakember. Hozzátette, családja és ő maga is regisztrált már az oltásra.

– Természetesen kivárjuk a sorunkat, ugyanakkor bízom benne, hogy a nagyszüleim mihamarabb megkapják a vakcinát és ezáltal védetté válnak, hiszen a mindennapok körültekintő magatartása önmagában nem elegendő a járvány megfékezésére – fogalmazott a Tolna Megyei Önkormányzat közösségi oldalán látható népszerű online produkció: a Gasztro­megye-sorozat szerkesztő-műsorvezetője. A közönség mellett már csak a szakmában dolgozók várják jobban, hogy ismét lehessen tartani olyan értékteremtő programokat, rendezvényeket, amelyek egyszerre jelentenek élményt és megélhetést sok családnak. Ehhez azonban még türelemre és fegyelemre van szükség, de talán már érdemes megtartani az első hang- és fénypróbát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában