Jelöltbemutatás

2021.03.10. 18:15

Készül a választásra a Mi Hazánk

Sz. L.

20210310_Szekszárd_A Mi Hazánk bemutatja Tolna megye 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét Jelics Viktóriát. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Szekszárd, Béla király tér március 10._Foto: Mártonfai Dénes_Tolnai Népújság MD_TN

Fotó: Mártonfai Dénes

A jövő évi országgyűlési képviselőválasztásra készülve szerda délután Szekszárdon, a Béla király téren Toroczkai László bemutatta a Tolna megyei 1. számú választókörzetben a Mi Hazánk Mozgalom színeiben induló képviselőjelöltjüket, a szekszárdi Jelics Viktóriát. A megyeszékhelyen élő fiatalasszony a helyi főiskolán végzett, két gyermekét neveli.

Toroczkai elmondta, a Csurka-féle MIÉP hagyományait őrző Mi Hazánk az ország valamennyi körzetében indít egyéni képviselőjelöltet a baloldali egyetértés, valamint a Fidesz KDNP jelöltjeivel szemben.

Borítóképünk: Toroczkai László elnök és Jelics Viktória a szekszárdi Béla király téren

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában