Reakciók a sajtótájékoztatóra

2021.04.23. 14:41

Gondok a szekszárdi sportcsarnokban

Szepesi László

2020.06.08. Szekszárd Szekszárdon az uszoda előtt adott sajtótájékoztatót Szabó Balázs Városvédő. A sajtótájékoztatón megjelent az új Szekszárdi Sportközpont igazgató is Malomsoki Krisztián. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság Képen: Malomsoki Krisztián Szekszárdi Sportközpont igazgatója

Fotó: Makovics Kornél

„Távolítsák el a szekszárdi sportcsarnok igazgatóját!” címmel tudósítottunk kedden Szabó Balázs sajtótájékoztatójáról. Akkor a Szegzárdi Városvédők elnöke arról beszélt, előfordulhat, hogy kikapcsolják a villanyt a sportcsarnokban, mert nem fizetik ki a számlát. Kifogásolta, hogy erre nincs pénz, viszont van a létszámstop idején felvett, szerinte hasznos munkát nem végző alkalmazottakra, meg arra, hogy a sportcsarnok igazgatója ügyvédeket bízzon meg.

Megkerestük a sportcsarnok Szabó Balázs által bírált igazgatóját, ő válaszában mindössze a Facebookra feltett közleményének linkjét adta meg. Abban mindenért a város polgármesterét hibáztatja, arról viszont nem szól írása, hogy miért vett fel a létszámstop idején embereket és, hogy miért bízott meg ügyvédeket.

Mivel a Szegzárdi Városvédők elnöke mintegy követelte a polgármestertől, hogy távolítsa el a sportcsarnok éléről a jelenlegi igazgatót, megkérdeztük erről Szekszárd polgármesterét is.

Ács Rezső elmondta, az utóbbi időben komoly aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Malomsoki úr képes-e megfelelni feladatának, hiszen például az uszoda számláit nem fizeti ki, s mikor kérdezték, hogy milyen számlákat kell fizetni, azt nem adta meg határidőre. Csak panaszokat hall a sportegyesületektől, az ott működő cégektől is, folytatta, viszont nem akar elhamarkodottan intézkedni, mert a sportcsarnok nem működhet vezető nélkül. Az viszont tény, vizsgálódnak, milyen lehetőség van a mostani igazgató kiváltására.

Cikkünk megjelenése után nem sokkal a városháza közölte: Malomsoki Krisztiánt visszahívták a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói pozíciójából.

Borítóképen: Malomsoki Krisztián, a Szekszárdi Sportközpont igazgatója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában