Attala

2021.04.14. 19:10

Gyarapodik a családi szabadidőpark

Varga Sz.

Forrás: A szerző felvétele

Két új projekt fejeződött be az elmúlt negyedévben Attalán. A Magyar Falu Programnak (MFP) köszönhetően a Rákóczi utca páratlan oldalának térkövezése készült el ötmillió forint támogatásból, amelyből hatszázhetvenöt négyzetméter járdaszakasz újult meg. Ezzel a településen már csak a temető utcájában lévő járda, illetve két kisebb utcaszakasz vár még felújításra.

Szintén ötmillió forintból készült el a focipályára megálmodott családi szabadidőpark következő üteme. Tíz kültéri játszóeszközt, három filagóriát, hat padot, egy ivókutat, négy szemétgyűjtő edényt és egy kerékpártárolót helyeztek ki a MFP támogatásával.

Orosváriné Bocz Tünde polgármester nagyon bizakodó az 1,2 hektáros park kialakításával kapcsolatban. A taposósétány alapja már elkészült, továbbá tervezik még egy-egy kosár- és röplabda-, illetve két focipálya, egy 320 méter hosszú futókör, egy petanque és két cross kerékpár pálya kialakítását, valamint egy pingpongasztal és egy tollaslabdapálya elhelyezését a közeljövőben.

Borítóképünk: Tovább bővül a szabadidőpark, mutatja Orosváriné Bocz Tünde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában