Országos szinten is előkelő helyen áll Tevel

Már 815 személyt beoltottak a településen a koronavírus elleni vakcinával – tájékoztatta portálunkat dr. Csap László Attila háziorvos.

Rónai G.

Fotó: A szerző felvétele

Ezzel nemcsak megyei, hanem országos szinten is előkelő helyen áll Tevel, ahol így már hetven százalék feletti az átoltottság az országos negyvennel szemben.

Dr. Csap László Attila úgy fogalmazott: az emberek könnyen meggyőzhetőek az oltás fontosságáról, hallgatnak az orvosukra, és mindenki elfogadta azt a vakcinát, amit ő ajánl. Hozzátette, az is sokat segített a magas átoltottsági eredmény elérésében, hogy a beoltottak meggyőzték családtagjaikat, barátaikat, közeli és távoli ismerőseiket.

A település orvosa szeretné, ha még legalább nyolcvanan-százan regisztrálnának az oltásra, mert akkor nyolcvan százalék fölé mehetnének, ami a faluban élők nagy közös sikere lenne.

Kiemelte, jelenleg is rendelkezésére állnak kínai vakcinák, így aki szeretné beoltatni magát, regisztráció után meg is kaphatja az injekciót. Dr. Csap László elmondta: Tevelen 1142 fő tartozik bele a háziorvosi praxisba.

Képünkön Miklós Józsefné és dr. Csap László Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában