Bonyhád

2021.06.08. 18:00

A hónap végéig tart a határidő

V. B.

Június 15-30. között nyújthatják be pályázataikat a Colonia Alapítványhoz a tanév során kiemelkedő eredményt elért bonyhádi fiatalok. Az erről szóló felhívás részletei a www.bonyhad.hu weboldalon olvashatók.

A város civil szervezete a szorgalmas, aktív közösségi tevékenységet végző, sport-, vagy tanulmányi versenyen, kulturális területen kiemelkedő eredményt elért tanulókat támogatja a pályázattal. A feltételek között szerepel, hogy az érintett diák Bonyhádon, vagy annak közigazgatási területén lakjon.

A szakiskolába, gimnáziumba járók egyaránt jelentkezhetnek. Legalább 4,8-as tanulmányi átlagot teljesítsenek a 2020/21-es tanévben, és igazolni tudják, hogy az átlaguk nem romlott az előző évhez képest.

Az adatlapot a már említett internetes oldalról tölthetik le az érintettek. E mellé csatolniuk kell az év végi bizonyítványuk és az iskolalátogatási igazolásuk hiteles másolatát, maximum egy oldalas bemutatkozólevelet, amelyben részletezik közéleti tevékenységüket, eredményeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában