középiskolások

2021.06.14. 20:00

Ballagással búcsúztatják a diákokat

Miután rendeletben határozott a kormány, hogy május 25-től megtarthatók a ballagások, így a paksi középiskolák is élnek a búcsúztatás lehetőségével. A végzősöknek sok minden kimaradt az idei évből, a szalagavató sem az ünnepélyes formában volt megrendezve.

TN

A diákok számára fontos az ifjúsági éveik lezárása, ezért igyekeznek bepótolni a ballagásokat. A Vak Bottyán Gimnáziumban június 25-én tartják meg a ballagást az iskola díszudvarán. A vendégeknek maszkot kell viselniük, az igazgatóság a családon kívül csak pár hozzátartozót engedélyezett.

Az Energetikai Technikum és Kollégiumban két ballagást is szerveztek az idei tanévben. Az egyiket a tavalyi tizenkettedikeseknek, akik maradtak a technikumban, június 4-én tartják meg. Az ő ballagásukat és a technikusi búcsúztatójukat az iskola udvarán rendezik meg, ahol kötelező volt a maszkviselés, kivéve a ballagóknak és a műsorokban részt vevőknek.

Végzősönként két hozzátartozó vehet részt a búcsúztatón. A másik ballagást június 25-ére tervezik, akkor a tizenkettedik évfolyam ballagását pótolják.

A Balogh Antal Általános Iskola és Gimnázium végzősei számára a ballagást a Jézus Szíve templomban tartják június 11-én. Az előírásokra szigorúan odafigyelnek, ezért a ballagáson csak két évfolyam fog részt venni. A szülőket és a családtagokat is várják az ünnepre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában