átalakított padlózat

2021.06.15. 18:00

Megújult tornaterem fogadja a diákokat Szakályban

Szűcs Bence

Szakály önkormányzata szívügyeként kezeli a közintézmények fejlődését és a településkép szépségét. Erre időszerűen – anyagi lehetőségeikhez mérten – igyekeznek minél többet áldozni saját költségvetésükből. Így történt ez nemrég a helyi általános iskola alsó tagozatos tornaterménél is.

A létesítményt testnevelésórákon az iskola közel kilencven diákja használja napi szinten. Az idő múlásával és a folyamatos igénybevétel következtében a padlózat elkopott, így Feuerbach Szabolcs, a község polgármestere és a képviselő-testület tagjai időszerűnek tartották a rendbetételét. – Önkormányzati kezdeményezésből, saját forrásaink felhasználásával átalakítottuk a testnevelésterem elkopott parkettás padlózatát, amit egy négy milliméter vastagságú gumi bevonattal láttunk el – emelte ki a település vezetője.

A projekt megvalósítására nemrég, a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések lazulása előtt kerülhetett sor, mikor a diákok még távoktatásban vettek részt az órákon. – Az átalakított padlózat immár méltó körülményeket biztosít a tanórák lebonyolításához – hangsúlyozta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában