tábor

2021.07.06. 15:30

Hetvenöt gyermek táborozott Tevelen

Rónai Gábor

A Csodaszarvas Iskolai Közösségi Program nyújtotta pályázati támogatásnak köszönhetően a helyi iskola hetvenöt tanulója vehetett részt nyári napközis táborban. Az első héten huszonöt alsós, illetve huszonöt felső tagozatos tanuló tölthette a szünet első napjait az intézményben, a múlt héten pedig újabb huszonöt alsó tagozatos diáknak biztosítottak táborozási lehetőséget – árulta el Ferenc Judit igazgatóhelyettes.

A víz és annak védelme – hatásunk a környezetre, természetvédelem, újrahasznosítás. Ezen két témakör köré szervezték a programokat, hat pedagógus foglalkozott a gyerekekkel, akik napi négyszeri étkezést kaptak.

„Tartalmas közösségépítő, önismereti és problémamegoldó képességet is fejlesztő, játékos programokat biztosítottunk a táborozóknak – mondta lapunknak Ferenc Judit. – A diákok részt vehettek író-olvasó találkozón, de voltunk kirándulni, a gyerekek fürödhettek a helyi strandon, sőt kangoo-edzést is tartottak nekik. A részvétel nem rótt anyagi terhet a családokra, teljes mértékben ingyenes volt” – hangsúlyozta az igazgatóhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában