Sétálóutca

2021.07.16. 12:30

Koncert miatt forgalmirend-változás lesz Pakson

Komolyzenei koncert miatt forgalmirend-változásra kell számítani Pakson július 17-én, szombaton 17 órától 22.30-ig.

TN

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A korlátozás helyi járattal, autóval közlekedő, valamint az esti misén résztvevő lakosok számára lehet jelentős. A Szent István téren áthaladó közúti forgalmat lezárják a tér sétálóutcává alakítása miatt.

A biztonsági személyzet részlegesen lezárja a Kossuth Lajos utcai kereszteződéstől Szent István térre az Erzsébet Nagy Szálló felé a közlekedést, a Deák Ferenc utca a Szent István-tér kereszteződésénél az Erzsébet Nagy Szálló felé a közlekedést a Deák-ház sarkánál. A templomtól a hívek a Templom utca, Attila utca, Jámbor Pál utca felé távozhatnak autóval 19 óráig. Bajcsy Zsilinszky utcát is lezárják a Templom utcai kereszteződésnél.

A Petőfi utcai lakók a Szentháromságtér átépítése miatt csak az Anna utca, Jámbor Pál utca felé vagy a Virág utca végén kialakított ideiglenes összekötőúton tudnak közlekedni. A Hegyhát utcai, valamint a Szent István téri társasház lakóinak a ki-bejárását a Kossuth utcai út lezárás ideiglenes nyitásával és zárásával lehet kezelni. A lakóknak igazolni kell a jogosultságot a ki-belépésnél. A Hegyhát utca alatt a Szent István tér felé két kordonos lezárás biztosítja a rendezvény zavartalanságát.

Délután 5 órától a Kossuth utcai kereszteződés és a Deák ház közötti útszakaszt lezárják a színpad, nézőtér, látványelemek megépítésének a zavartalan biztosításához. A Deák ház és a Kossuth Lajos utcai lezárás miatt az itt parkoló autók 17 óra után nem hagyhatják el a területet a komolyzenei program befejezéséig a sétálóutcává alakítás, színpadépítés és a nézőtér kialakítása miatt. A Kossuth Lajos utcánál elterelés lesz a Kereszt–Kossuth Lajos utca felé. A Szentháromság tér felé a korábbi lezárás a tér átalakításai miatt folyamatos, Deák utca felől jobbra kanyarodni nem lehet.

Dunakömlőd irányában az autóbuszjárat a hatos számú főútról nem kanyarodhat balra, ebből adódóan a Kiss-Nádas Vendéglő megállóhelyet nem érinti. Visszafele jövet Dunakömlődről a leírt útvonalon a közlekedés megoldható, ideiglenesen a Vietnami Parkban az utaskezelést elvégezhetik.

Borítóképünk: Komolyzenei koncert miatt kell forgalom-korlátozásra számítani (képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában