pályázat

2021.07.28. 15:30

Tolna megyei alapítványokat támogat a TESCO

Több Tolna megyei alapítvány és egyesület is sikerrel vett részt a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatán.

K. K.

Forrás: Pixabay

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatában a vásárlók közel kétmillió zsetonnal szavaztak a környezetükben megvalósítandó helyi projektekre. A vállalat a szavazatok számának függvényében idén is négyszáz, kétszáz, illetve százezer forinttal járul hozzá országosan összesen százhetvenhárom pályázat megvalósításához, valamint további négyszázezer forinttal jutalmazta a legkreatívabb kezdeményezést. A Tesco így összesen közel negyvenkétmillió forinttal segíti a helyi közösségek számára fontos programokat.

Tolna megyében sikeresen pályázott a szekszárdi Segíts rajtam! Hátrányos Helyzetűekért Alapítvány, akik fogyatékossággal élő alkotók támogatásával, a bonyhádi Laurus Alapítvány a Völgységi Geocaching ládakeresővel, a Szekszárdi „Babits” Általános Iskoláért Alapítvány a kalandtáborával, a Jumpers Dombóvári Kötélugró Sportegyesület a kötélugró programjával, az Iregszemcse Kultúrájáért Alapítvány az Ireg-patak projektjével és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület a Tüskei horgásztó szebbé tételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában