polgármesteri helyzetjelentés

2021.07.16. 16:00

Tovább szépítik a környezetet Hőgyészen

Brunner Mónika

Máté Szabolcs polgármester a közelmúltban ismét beszámolt a településen történtekről közösségi oldalán. A munkaügyi központ diákmunkaprogramjára huszonhárman jelentkeztek az önkormányzatuknál.

A diákok segítségével elkezdődött a sportpálya, a nézőtér korlátainak csiszolása, festése. Az önkormányzat közfoglalkoztatottjai pedig mezőgazdasági munkákat végeztek: megtisztították a bőséges epertermést adó területet és folytatódott a tök és cukkini betakarítása. A Zrínyi Miklós, Dózsa György és Rákóczi Ferenc utcákban felújították a járdákat. A költséghatékonyabb gazdálkodás érdekében megszüntették a volt diszkó bérleti szerződését, és kiüríttették a helyiséget.

Folytatódott a virágosítási program is. Sajnálatos azonban, hogy a szemetelés továbbra is gondot okoz a településen. A polgármester azt is közzétette, hogy önkormányzatuk számlavezető bankot váltott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában