jótékonykodás

2021.09.27. 17:00

Óvodai játszóeszközökre gyűjtenek

TEOL

Idén október 9-én tartanak szüreti-falunapi rendezvényt Nagydorogon, melyet szeretnének jótékonykodással is összekötni – adta közre a település közösségi oldalán Borbélyné Töttösi Ágnes. A polgármester hozzátette, cél a Görgey utcai óvoda elöregedett, majd elbontott kültéri fa játékainak pótlása.

E célból szívesen fogadják vállalkozók és magánszemélyek tombolatárgy felajánlásait, melyeket október 6-ig várnak az óvodába. A felajánlások mindkét óvodaépületben leadhatóak. A tombolaszelvények október 1-től vásárolhatók meg az óvodákban, az önkormányzat pénztárában, a szülői munkaközösség tagjainak közreműködésével, illetve október 9-én a rendezvény helyszínén, az iskola udvarában erre a célra felállított standon. Ugyanitt pénzadományokat is szívesen fogadnak. A tombolasorsolást a tűzijáték után tartják meg.

„Kérem, fogjunk össze e nemes cél érdekében, és anyagi lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá, hogy gyermekeink a mai kornak megfelelő játszóeszközök létesítésével örömteli pillanatokat élhessenek át az elkövetkező években” – olvasható Borbélyné Töttösi Ágnes bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában