sajtótájékoztató

2021.10.19. 17:40

Bemutatta szekszárdi képviselőjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

Papp Tamás indul a Mi Hazánk Mozgalom színeiben a Tolna megyei 1. számú egyéni választókerületben. A képviselőjelölt kedden a megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón mutatkozott be. Az általános iskolát Szekszárdon, a gimnáziumot Tolnán végezte, emellett két szakmát is szerzett. Egy évtizedet dolgozott Nagy-Britanniában, ahol alapszinten megtanult angolul is. A megalakulásától kezdve a Mi Hazánk Mozgalom tagja, a sárközi szervezet vezetője, majd megyei szervező, és jelenleg megbízott megyei elnök.

Elsődleges fontosságúnak tekinti az úthálózat és a közösségi közlekedés fejlesztését, valamint a kistelepülések közvilágításának és a vízelvezető csatorna-rendszereinek korszerűsítését. Programjában a közrend helyreállítása, a térség adottságainak megfelelően az agrárium és a mezőgazdasági ipar, adott helyszíneken a turisztika további fejlesztése, illetve a Sárvíz rekultivációja is szerepel.

A Mi Hazánk Mozgalom 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje Tobak Gábor, a 3. számúé pedig Árvai Tibor.

Borítókép: Szabadi István pártigazgató (balról) és Papp Tamás a Béla téren

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában