Gyulaji tragédia: kamerák elé állt a negyedik áldozat édesapja

A TV2 Tények című műsorának nyilatkozott az édesapja annak a gyulaji fiatalembernek, aki egy héttel a 65-ös úton történt baleset után a kórházban vesztette életét.

TEOL

Forrás: Police.hu

A 19 éves Kevin édesapja a műsorban azt mondta: szerencséje volt, hogy el tudott búcsúzni a fiától, amíg élt. A gyászoló apa arról is szólt, hogy a korábban elhunyt három fiatalt is jól ismerte, rokonok voltak és látta őket együtt felnőni. A műsorban az is elhangzott, hogy a helybeliek mindegyik fiatalt rendes, szorgalmas embernek ismerték.

Mint azt megírtuk, a baleset, melyben egy személyautó és egy teherautó ütközött össze szeptember 30-án történt a 65-ös számú főút Somogy megyei szakaszán, Som és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon. A személyautóban öt 17 és 27 év közötti fiatal utazott, hárman közülük a helyszínen szörnyethaltak. A másik két fiatalembert életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A mintegy ezer lelkes falut – ahol szinte mindenki ismer mindenkit – megrázta a tragédia. Az áldozatok emléke előtt tisztelegve a falubeliek még a tragédia napjának estéjén gyertyát gyújtottak. Ekkor néhány szóban egyébként Kevin édesapja is nyilatkozott portálunknak, szavai már akkor súlyos helyzetet érzkeltettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában