babaklub

2021.10.12. 14:00

Jó tippeket kaptak a babahordozókról

Hétfő délelőttönként várja a kismamákat a gyermekkönyvtár Mazsola Könyvtári Babaklubja. A három éve futó program minden alkalommal mondókázással indul, majd egy-egy előadó érkezik.

Gazsó R.

Legutóbb a babahordozásról volt szó, amelyről Póczik Lili, a Szekszárdi Babahordozó Klub vezetője, valamint a Zölden Szekszárdon és környékén csoport képviselője tartott előadást. Szó volt a babahordozók használatáról, arról, hogy miért jó ez több vonatkozásban is, majd bemutatót tartottak.

– A szokásosnál többen, új szülők is érkeztek a mostani programra. Nekik ezúttal is egy kis ajándékkal, így például mondókás kiadványokkal kedveskedtek a szervezők – tudtuk meg a foglalkozást vezető Kovácsné Szabó Lívia gyermekkönyvtárostól, aki hozzátette, van, aki már a második gyermekével jár hozzájuk. Tapasztalatok szerint a mondókázás sokat segít a beszédfejlődésben. Legközelebb az őszi vitaminokról és a babák bőrápolásáról tartanak előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában