X-Faktor

2021.11.20. 18:00

Hanna az első élő show-ban bizonyíthat

Újabb szakaszába lépett a jubileumi X-Faktor: az egyik kereskedelmi csatorna zenei tehetségkutató műsora ma este az első élő show-val folytatódik.

TEOL

Forrás: RTL Klub

Fotó: X-Faktor

Már javában készülnek a versenyzők az X-Faktor szombati esti első élő adására, ahol az idei mezőny 12 legjobb produkciója áll színpadra. Három-három női, férfi és 22 éven felüli énekes, illetve együttes verseng majd a zsűri és a közönség kegyeiért.

A bandák között láthatjuk a The Harmonies három tagú lánycsapatot, és benne a szekszárdi Száraz Hannát. A 18 éves egyetemista – aki felsőfokú tanulmányait éppen az X-Faktor miatt passziválta – társaival az együttes hivatalos közösségi oldalán válaszolt a rajongók kérdéséire. Az online Q&A során Hanna elmondta, örült, amikor kiderült, hogy a Lajvér Borbirtokon forgatják a sorozat mentorházas részeit, így megmutathatta versenyzőtársainak, milyen szép környéken lakik.

A fiatal énekes azt is elárulta, mire költené a győztesnek járó pénzt. „A nyeremény egyrészt a The Harmonies további zenei pályáját segíthetné, de rászorulókat is támogatnék belőle.” A rajongók előtt világossá vált, nem csak szép hangja, de nagy szíve is van a csinos szekszárdi lánynak.

Az X-Faktor első élő show-jában Hanna, Kiara és Kami, vagyis a The Harmonies – amely mentoruk, Csobot Adél döntése nyomán első helyen jutott tovább a Mentorházból – két fiú zenekarral, a The Palace és a Beneath My Skin csapatával alkotja a bandák mezőnyét.

Hanna kedvenc előadója Dua Lipa

A szekszárdi Száraz Hanna, a három tagú lánycsapat, a The Harmonies tagja decemberben tölti be 19. életévét. A Bak csillagjegyben született szekszárdi énekes 183 centijével kiemelkedik társai közül. Hanna hobbija az éneklés, a karaoke és – igazi fiatal lévén – a bulizás. Kedvenc színe a fehér, kedvenc étele pedig a fagyi. A popcsillagok közül Dua Lipa áll a legközelebb a szívéhez, filmben pedig a Díva című mozi a kedvence.

Borítóképünkön: A The Harmonies lánycsapat, középen a szekszárdi Száraz Hanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában