Elismerés

2021.11.24. 15:30

Kommunikációs díjat kapott prof. dr. Szécsi Gábor

TEOL

Fotó: Beküldött kép

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Kommunikációs Díját vehette át szerdán prof. dr. Szécsi Gábor, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánja. A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferenciának a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében megtartott záróünnepségén – prof. dr. Freund Tamás, az MTA elnöke és prof. dr. Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár jelenlétében – prof. dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke nyújtotta át az elismerést a PTE professzorának.

Az indoklás szerint dr. Szécsi Gábor a díjat a magyar felsőoktatás műhelyeiben folyó tudományos tevékenység támogatásáért, a tudományos diákköri munkát népszerűsítő tevékenységéért, különös tekintettel a 2021-ben, az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent „A megújulás műhelyei” című monográfiájáért nyerte el.

Borítóképünkön: Prof. dr. Szécsi Gábor (balról), a PTE KPVK dékánja és prof. dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke a díjátadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában