nyílt nap az Adyban

2021.11.11. 09:30

Lézeres fegyverrel is lehetett lőni

Szeri Árpád

Fotó: Beküldött fotó

Nyílt napot tartott pénteken a Tolna Megyei Szakképzési Centrum Ady Endre Technikum és Kollégium. Az iskolába a vártnál is több pályaválasztó diák és szülő látogatott el, megismerkedve a szakképzés megújult rendszerével, az intézményben oktatott ágazatokkal. A vendégeket Juhász Gábor igazgató köszöntötte és tájékoztatta Borbás Tamás, valamint Kercsmár Balázsné igazgatóhelyettesekkel együtt.

Gépkarabély és harcművészeti bemutató Fotó: Beküldött fotó

Az érdeklődők a tornateremben a Honvédelem, valamint a Rendészet és közszolgálat ágazattal ismerkedhettek meg. Egyebek mellett fizikai szintfelmérő révén, harcművészeti bemutató megtekintésével, lézeres gyakorlófegyverrel való célba lövéssel. A szépészet kedvelői a megújult kozmetikai és fodrászati tanműhelyeket keresték fel. Nyitva állt valamennyi gépészeti tanműhely, okostanterem, akárcsak a Digitális Közösségi Alkotótér. Így a pályaválasztás előtt álló ifjaknak a forgácsológépektől kezdve a 3D nyomtatókig számos területen volt alkalmuk – sok esetben talán jövőjüket meghatározó – élményeket, információkat gyűjteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában