szállították a sikereket

2021.11.30. 15:30

Tizenhat sportolónak adtak át elismerést a Bátaszék SE idei gáláján

Tizenhat sportolót díjaztak a Bátaszék Sport Egyesület idei gáláján. Azért ennyit, mert a tavalyi elmaradt, így nekik is most gratuláltak.

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött kép

Volt minek tapsolni a Bátaszék SE gáláján. A kisváros sportolói évek óta szállítják a jobbnál jobb eredményeket, s a hagyományos év végi gála előtt alaposan fel is van adva a lecke mind a szakosztályok vezetőinek, mind pedig a BSE elnökségének.

Az emelkedett hangulatú rendezvényt köszöntő beszédek, zenés-verses betétek tarkították. Először Nagy Ákos egyesületi elnök mondott köszönetet a meghívott sportolóknak, sportvezetőknek, támogatóknak, majd dr. Bozsolik Róbert polgármester méltatta a bátaszéki sport szereplőit.

Kaszás Maja Nagy Ákostól vette át a díjat Fotó: Beküldött képek

Azt mondta, ebben a pandémiás helyzetben különösen jó érzés számunkra, hogy az egyesület sportolói kimagasló eredményeket értek el, amivel egyúttal kiutat is mutattak az apátiából. Hozzátette, a város a továbbiakban is minden lehetséges támogatást megad és minden feltételt biztosít ahhoz, hogy a BSE a jövőben is ilyen eredményeket tudjon felmutatni.

A BSE elnökségének határozata alapján mindkét évben 8-8 sportoló érdemel díjazást. Minden sportág egy szakosztályi díj birtokosát jelölte meg, míg az elnökség az ajánlások és az eredmények alapján négy korosztályban (gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt) egy-egy díjat és pénzjutalmat adott a díjazottaknak.

Klézl Tamás, a Bátaszék SE focicsapatának kapusa (jobbra) is elismerésben részesült

„Köszönjük a szakosztályok edzőinek, vezetőinek az áldozatos munkát. És nem utolsó sorban, köszönet illeti a szülőket és támogatókat, akik – sokszor a nehéz helyzet ellenére – bizalmat szavaznak nekünk” – mondta Nagy Ákos, a BSE elnöke.

Ők kaptak elismerést

A 2020-as év díjazottjai. Szakosztályi különdíj: Bognár Barna (karate), Pomsár Anna (kosárlabda), Fekete Sára (úszás), Dobra Benjamin (labdarúgás). Az év sportolója, gyermek: Szabó Barnabás (kosárlabda), serdülő: Csipak Bálint (labdarúgás), ifjúsági: Fekete András (úszás), felnőtt: Kaszás Maja (karate).

A 2021-es év díjazottjai. Szakosztályi különdíj: Kiss Bánk Botond (karate), Verhás Kata (kosárlabda), Mattenheim Janka (úszás), Varjas Balázs (labdarúgás). Az év sportolója, gyermek: Farkas Ada (kosárlabda), serdülő: Hefner Zsófia (karate), ifjúsági: Fodermayer Anna (úszás), felnőtt: Klézl Tamás (labdarúgás).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában