covid

2021.11.03. 09:37

Újra kötelező maszkot használni az ügyintézéshez Szekszárdon!

Újra kötelező a maszkhasználat november 3.-tól a szekszárdi polgármesteri hivatalban.

TEOL

A szájat és orrot eltakaró maszk kötelező használatáról szóló, dr. Gábor Ferenc szekszárdi jegyző aláírásával ellátott közleményt szerda délelőtt juttatta el a TEOL.hu szerkesztőségéhez a polgármesteri hivatal. A közlemény felhívja a figyelmet, hogy „a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt csak az élet -és vagyonbiztonságot közvetlenül veszélyeztető, sürgős ügyekben keressék fel személyesen a polgármesteri hivatalt, minden más esetben válasszák az ügyintézés elektronikus, vagy telefonos formáját”.

Amennyiben indokolt a személyes ügyintézés, úgy arra csak az orrot és a szájat eltakaró maszkot viselve van lehetőség. A közlemény emellett a 1,5 méteres védőtávolság megtartására is felhívja a polgárok figyelmét.

Mint arról a közlemény szót ejt, a fentiekre az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-COV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar polgárok egészségének megőrzése miatt van szükség.

Ugyancsak a kötelező maszkviselés bevezetéséről tájékoztatott a Szekszárdi Törvényszék, melynek bíróságain szigorodtak a beléptetés, valamint a tárgyalótermi protokoll szabályai is – tájékoztatott közleményben a Szekszárdi Törvényszék.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában