közlekedés

2021.11.27. 10:29

Változott egyes járatok indulása és érkezése

Menetrendi módosításokat léptet életbe december 12-től a Volánbusz Zrt.

TN

Budapest, 2019. augusztus 21. Utasok tartanak a Volánbusz Zrt. egyik hamarosan induló helyközi autóbuszához a Kelenföldi autóbusz-állomáson. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

Az 5400-as számú, Szekszárd–Tolna–Paks autóbuszvonalon a tanév tartama alatt munkanapokon 9 órakor a tolnai Szent István térről Szekszárdra közlekedő járat később, 9.20-kor indul. Iskolai napokon új járatot állítanak forgalomba 7.50 órai indulással Paks-Szekszárd között, Gerjen település érintésével. A paksi busz­állomástól induló járat 8.18 órakor áll meg Gerjenben, az autóbusz-váróteremnél, 8.44 órakor éri el Tolnán, a Szent István teret és 9.09 órakor érkezik Szekszárdra. Az 5430-as Szekszárd–Kakas–Bonyhád autóbuszvonalon, munkanapokon 16.35 órakor induló, Szekszárdról Kakasdra közlekedő járatot az alacsony utasforgalom miatt leállítják. Az utazók a 16.20 és a 16.50 órakor induló járatokat tudják igénybe venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában