2021.12.18. 09:00
Finom étellel vendégelték meg a szálló ügyfeleit
Érkezik az ínycsiklandó illatot árasztó gulyásleves (Fotó: Makovics Kornél)
Folytatva az intézmény szép hagyományát idén is menüvel kedveskedtek a közelgő ünnepek alkalmából a szekszárdi hajléktalanszálló lakóinak a Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola diákjai, valamint oktatói.
December 16-án gulyáslevessel, tiramisuval, mézeskaláccsal, valamint szaloncukorral igyekeztek szebbé tenni a fedél nélkül élők napját, mint azt Nagy Sándortól, az iskola gyakorlati oktatásvezetőjétől, az esemény egyik szervezőjétől megtudtuk. A turizmus-vendéglátás ágazati alapoktatásban részesülő 9. osztályos tanulók – mintegy negyven diák – projektfeladatként készítették el az ételeket, szívesen sütöttek, főztek az akció keretében.