Öregbítették a város hírnevét

2021.12.28. 12:00

Huszonhárom fiatal tehetséget ismertek el Bátaszéken

Bátaszék alpolgármestere, dr. Somosi Szabolcs még a karácsonyi ünnepek előtt a művelődési házban díjazta azokat a fiatal tehetségeket, akik az idei évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak valamely területen, és a munkájukkal öregbítették a város hírnevét.

M. I.

A kitüntetett fiatalok az alpolgármesterrel és a mecénásokkal.

Az alpolgármester huszonhárom fiatalnak gratulált. Nevendős Gergő nagycsoportos óvodásnak országos rajzpályázaton nyert díjáért, Kádár Levente óvodásnak pedig a sportteljesítményéért. Az általános iskolában negyedik osztályos Kökönyei-Tóth Barnabásnak, a hatodikos Schroth Mártának és Stefán Dominiknak, a hetedikes Papp Zarándnak, Sümegi Botondnak, Schroth Kingának, az érettségire készülő Sikabonyi Eszternek, Szabó Noéminak, Juszt Viktóriának, valamint Szilágyi Patrícia Dórának és Káldi Enikőnek tánctudásukért, Ill Petrának, Janács Mihálynak, Péter Pannának és Izsák Fruzsinának pedig a sportteljesítményükért. 

Szabó Bencének és Szabó Milánnak, Folland Ábelnek, Molnár Ernának az úszásban elért eredményeikért, valamint Matejcsek Vajk kiváló sakkozónak és Trencsányi Patrik erőembernek kiváló teljesítményéért. 

Címkék#elismerés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában