MCC-felvételi

2021.12.12. 18:00

Január végéig tart a jelentkezés

Idén is felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium (MCC) középiskolásoknak szóló programja.

TN

Január végéig várják a jelentkezőket (Fotó: MCC)

A tehetséggondozó intézmény ingyenes képzéseire január 30-ig várják magyarországi és külhoni magyar diákok jelentkezését. A felvételt nyert tanulók érdeklődési körüknek megfelelően választhatnak a négy- vagy nyolchetes rendszerben működő e-learning-kurzusok közül. A témák között megtalálható a modern kori történelem, a közgazdaságtan, a pszichológia, a jog, az irodalom, valamint egy magyar és angol nyelvű íráskészség-fejlesztő kurzus is.

Az idén 25 éves Mathias Corvinus Collegium az ország legnagyobb tehetséggondozó intézménye, amelynek középiskolás programja már több mint tizenöt éve működik sikeresen. Az idei tanévet mintegy 2300 középiskolás diák kezdte meg az MCC-ben. A program Magyarországon a főváros mellett további 11 településen érhető el, köztük Szekszárdon is. A résztvevők száma folyamatosan nőtt az elmúlt években, ezt a trendet pedig a jövőben is szeretné folytatni az MCC, amely a következő években mintegy négyezer középiskolás részvételével számol a programban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában