Aranylakodalom

2021.12.08. 18:10

Örök hűséget fogadtak 1971-ben

Wessely Gábor

Pataki Lajos 1971 novemberében vette feleségül Domsa Katalint. Most volt az aranylakodalmuk. Mindketten nagycsaládból származnak, a férfinek hét, az asszonynak négy testvére volt. A rokonság legtöbbször náluk jön össze a mai napig, az 1978-ban épített, Mester utcai házukban.

A tolnai selyemgyárban dolgoztak, Pataki úr onnan is ment nyugdíjba, a felesége pedig a szekszárdi baleseti ambulanciáról, ahol aktív pályafutása utolsó tizenöt évét töltötte.

A férj alapszakmája lakatos, a valóságban pedig mindenhez értő ezermester. Összetartóak, rendezett, szeretetteljes légkörben éltek mindig, tisztelték, segítették a korosodó szüleiket, és erre nevelték a gyerekeiket is. Egy fiuk, egy lányuk és két unokájuk van.

A boldog párkapcsolat titka szerintük az önzetlenség és a megértés. Nagy a baráti körük, sokszor nyaralnak együtt többedmagukkal, belföldi és külföldi fürdőhelyeken, lehetőleg olyan települést választva, ahol horgászni is lehet. Katalin a családi csúcstartó egy kilenc kiló húszdekás ponttyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában