Szépségverseny

2021.12.20. 17:30

Újra itt a Tündérszépek ideje: ha nem akarsz lemaradni, nevezz mielőbb!

Immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Tolna megyei, itt született vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek.

Munkatársunktól

Katona Henrietta (középen), Tolna megye Tündérszépe lett 2021-ben. Mellette a két „udvarhölgye”: Fláding-Nyilasi Kitti (balról) és Bors Flóra Anna

Katona Henrietta (középen), Tolna megye Tündérszépe lett 2021-ben. Mellette a két „udvarhölgye”: Fláding-Nyilasi Kitti (balról) és Bors Flóra Anna

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, szeretnéd Te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, most itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények is várják a Tündérszépeket. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. 

Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. A debreceni származású Szabó Orsinak versenyünk visszaadta a magába vetett hitét, hogy ha valamit szeretne, azt el tudja érni. 

– Azt javaslom azoknak, akik ki szeretnék magukat próbálni, hogy jelentkezzenek még most – tette hozzá a szőke szépség. Kárpáti Rebeka máris megfogalmazott egy jó tanácsot: azt javasolja a lányoknak, hogy natúr, természetes hatású fotókkal nevezzenek, és ilyen ruhákkal készüljenek a fotózásokra is, mert így rajtuk lesz a fókusz, az ő szépségük érvényesül majd. 

Kárpáti Rebeka, a 2022-es Tündérszépek háziasszonya (középen), és két mentortársa, Szarvas Andrea és Eszenyi Eszter Fotó: MW

Eszenyi Eszter másodjára tér vissza mentorként. A Tündérszépek azért kedves a szívének, mert a természetes szépség van a középpontban. 

– Közel áll hozzám a stílusa, ráadásul a közeg is nagyon barátságos. Ráadásul nagyon sok lehetőséget is rejt magában a jelentkezőknek, hiszen hírportálokon, tévében jelennek meg a lányok – sorolta a verseny előnyeit. 

Szarvas Andrea is második alkalommal segíti majd a Tündérszépeket mentorként, és üzent is a leendő versenyzőknek: annak, aki gondolkodik a nevezésen, azt tanácsolom, hogy próbálja ki magát! A szervezők és mi, mentorok is azon dolgozunk, hogy a lányoknak igazi élmény legyen a verseny, és hogy minél jobban felkészítsük őket. 

A versenyt és a fotózásokat a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően, kollégáink és a fotózáson résztvevők egészségének védelmére ügyelve bonyolítjuk le. 

Az aktuális intézkedésekről időben értesítjük az érintetteket. A nevezési lap elérhető IDE kattintva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában