jótékonyság

2021.12.04. 10:30

Várják az „angyalokat” a jótékonysági napra

F. E. B.

Adventi jótékonysági napot tart december 4-én Bonyhádon az Angyalhívó Egyesület. Az esemény önerőből, valamint felajánlásokból valósul meg. A rendezvényen részt vevők már belépéskor is támogatni tudják a rászoruló családokat, ugyanis a belépő egy „cipősdoboz”, valamint tiszteletjegy megvásárlásával is segíthetnek. – Várunk ezen kívül bármilyen tárgybéli, illetve pénzbeli felajánlást is. A tárgyak tekintetében fontos azt megjegyeznem, hogy a „Zsákba-Angyal” nevű programelemünkön a szerencsések elnyerhetik a felajánlott ajándékokat, szolgáltatások utalványait. Kaptunk már felajánlásokat többek között a Bodri Pincészettől is, valamint helyi és környékbeli szolgáltatóktól is – mondta Ezer-Ferenc Veronika az egyesület elnöke.

A pénzbeli felajánlások egyrészt az érintett települések rászoruló családjainak gyermekeihez kerülnek majd, másrészt a rendezvény költségeihez járulnak hozzá. Ezer-Ferenc Veronika szerint ugyanakkor jó lenne, ha nemcsak most, a jótékonysági rendezvény kapcsán segítenének az emberek a rászorulókon, hanem egész évben. Várják a szép állapotban lévő ruhaneműt, bútort, háztartási terméket, tartós fogyasztási cikket, játékot.

Fotó: Beküldött fotó

A szervezet a Völgységi Kistérségben kisebb-nagyobb pályázatok és támogatások révén tudja segíteni célcsoportjait. Az eredetileg aparhanti székhelyű egyesületet 2005-ben jegyezték be.

Fő célja a hátrányos helyzetű családok, a tartósan munkanélküliek, a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, a fogyatékkal élők segítése, kistérségi környezeti információs rendszer működtetése, de a közművelődés területén is tevékenykednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában