Jótékonyság

2022.01.25. 10:20

Az összes fogást felajánlották a hajléktalanoknak

Háromszázezer forint értékű adományt adott át január 24-én a szekszárdi Hajléktalan Szállónak a Main Street Bistro étterem.

F. E. B.

Képünk illusztráció (Forrás: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

A vendéglátóhely új étlapot adott ki, amihez a menüsoron található összes fogást elkészítették. Az ételeket a szekszárdi hajléktalanoknak ajánlották fel. 

– Február 17-én lesz az első évfordulója, hogy megnyitottunk. Folyamatosan bővülünk, aminek hatására új étlappal álltunk elő - mondta el Őri Balázs, üzletvezető. – Olaszos ételeket, salátákat és amerikai hamburgereket is készítettünk, minden olyan ételt, ami megtalálható az új étlapunkon. Próbálunk odafigyelni, hogy bár ezek mind gyorsételek, amikkel főleg a fiataloknak kedvezünk, mégis minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezért az ételeink sokkal egészségesebbek, mint egy gyorsétteremben.

– Nem szerettük volna elpazarolni ezt a sok finom ételt, amit ma elkészítettünk, ezért inkább a rászorulóknak adjuk. Ezzel talán másoknak is kedvet csinálunk a jótékonykodáshoz. A jövőbeni étlapváltásnál is ugyanezt tervezzük – tette hozzá Őri Balázs.

Az étterem munkatársai a teljes ételsort elvitték a hajléktalan szálló lakóinak (Fotó: Mártonfai D.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában